Specialist in exclusieve ijzerwaren

deurkrukken

Deurkrukken

Unieke deurkrukken in verschillende stijlen en maatwerkoplossingen. Een pakket van verschillende exclusieve topmerken wordt hieronder weergeven. Mocht u de sfeerimpressie van dichtbij willen ervaren, dan bent u van harte welkom in onze showrooms.

Dauby

Dauby

Het Retrogamma van Dauby is volledig handgemaakt. Eerst wordt het metaal gegoten in zandmallen, een techniek die 3000 jaar voor Christus al werd gebruikt, en daarna worden de producten met de hand verder afgewerkt. Het gietproces in zandmallen zorgt ervoor dat het beslag een korrelig oppervlak krijgt en dus kleine imperfecties vertoont. Hierdoor is elk stuk uniek en krijgt het een artisanale oude look.

Wallebroek

Wallebroek

Met ruim 110 jaar ervaring, is familiebedrijf Wallebroek met recht een specialist te noemen op het gebied van exclusief hang- en sluitwerk. Wij werken vanuit een passie voor het product omdat wij ervan overtuigd zijn dat een compleet doorgevoerde lijn gebouw- en meubelbeslag uw interieur bekroont.


Intersteel

Intersteel

Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologie├źn aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen geven deuren en ramen een eigen, finishing touch.

Overig

dullaert deurbeslag

Voor meubel- raam- en deurbeslag in verschillende exclusieve bouwstijlen is Dullaert de leverancier waar de kennis, service en een passend aanbod samenkomen. Vul het contactformulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor het maken van een afspraak in een van onze showrooms.